İZMİR / KEMALPAŞA - Sarılar Ortaokulu

02328841921
Sarılar Mahallesi, Beyler Yolu Küme Evleri, No7A Kemalpaşa/İZMİR
Vizyon
Sarılar ortaokulu çocuklarının eğitimini gerçekleştirmek için yarıştıkları, teknolojiyi kullanan ayrıcalıklı ve mutlu bir okul toplumu olmaktır. İstiyoruz ki,Okulda öğrenme, temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki,Okulumuzda her veli, öğrencisine sosyal, kültürel ve öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki,Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki,Okulumuzda,Herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve becerileri kazanmış, topluma uyumlu,üretken bireyler yetiştirmektir. İnanıyoruz ki,Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir.İnanıyoruz ki,Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur.İnanıyoruz ki,Biz,birbirimizi öğrencilerin,velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz.İnanıyoruz ki,Biz,hepimiz öğrencilerimizin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.İnanıyoruz ki,Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz. Öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar,onları koruyup gözetiriz. Farkındayız ki,Biz farklıyız,Yetenekli,coşkulu,enerjik ve üretkeniz.
Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati: 15:20
Kalorifer Sistemi ile ısınmaktadır.
ingilizce
Ulaşım
Kemalpaşa İlçe merkezinden Halilbeyli köyü yönüne giden 767 ESHOT otobüsleri okulun kapısına kadar ulaşım sağlanabilmektedir. Bağyurdu yönünden gelen dolmuşlar ve Manisa´nın Turgutlu ilçesinden gelen dolmuşlar köy içine girmektedir.
Servis Bilgisi
Okulumuzda servis bulunmamaktadır,personelimiz kendi imkanlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
Okulumuz Sarılar Köyünün içerisindedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçe Merkezine Uzaklık: 23 km. Ulaşım Süresi: Hususi Oto:30-35 dakika Toplu Taşıma:45-50 dakika. İl Merkezine Uzaklık :50 km Ulaşım Süresi: Hususi Oto:50-60 dakika Toplu Taşıma:80-90 dakika