İZMİR / KEMALPAŞA - Sarılar Ortaokulu

Haz

YALNIZ DEĞİLSİN KANSU BİZ VARIZ dedik ve yaraları sarmak için bir yardım gecesi düzenledik. ÇEDES Projesi kapsamında Sarılar İlk-Orta Okulu olarak düzenlediğimiz bu yardım gecesinde Sarılar halkı ve köyümüz kiraz tüccarlarının katılımları ile depremzede kardeş okulumuz için 85.000 TL yardım toplandı. Toplanan bu miktar Kansu İlk-Orta Okulu Okul Aile Birliği hesabına aktarıldı. Tüm Sarılar halkına teşekkür ederiz. Birliğimiz daim olsun.

Haz

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimiz depremzede okulumuzdaki kardeşleri için harçlıklarını bağış kumbarasında biriktirdiler. Öğrencilerimizin kumbarada toplanan bağışları Kansu İlk-Orta Okulu Okul aile birliği hesabına gönderildi.

Haz

ÇEDES Projesi kapsamında öğrencilerimiz kardeş okuldaki öğrencilere mektup yazdılar.

Haz

Öğrencilerimize Sarılar İlkokulu ve Sarılar Ortaokulu olarak kahvaltı düzenledik.

Haz

Depremin ilk günü, 06.02.2023 tarihinde, Afad koordinesinde Meb Akub ekibiyle birlikte Osmaniye'ye hareket eden Sarılar İlkokul'u müdürümüz Funda KATIKCI Sarılar Köyü halkının yardımlarını da bizzat ulaştırma imkânı buldu. Müdürümüz Abdulkadir YEŞİLTAŞ'ın organizasyonu ve öğretmenlerimizin gönüllü desteğiyle Sarılar Köyü halkı tarafından toplanan, özellikle bölgede en çok ihtiyaç duyulan bebek bezi ve hijyen malzemeleri Osmaniye Atatürk Lisesi Çadır Kenti'ndeki depremzede kardeşlerimize dağıtıldı.

İlk günden itibaren gösterdikleri duyarlılık için tüm öğretmenlerimize ve köy halkına teşekkür ederiz.

2021-2022 Mezunlarımız